Zoeken

Adembescherming


Bij het aanmaken en verdelen van bestrijdingsmiddelen kunnen gassen, dampen en kleine deeltjes vrijkomen. Deze deeltjes kunt u inademen of kunnen uw ogen beschadigen. Het dragen van goede adembeschermingsmateriaal is daarom geen luxe, maar een noodzaak!

In het overzicht vindt u enkele 3M-maskers en de bijbehorende filters die door hun kwaliteit, comfort en gebruiksvriendelijkheid u een meerwaarde kunnen bieden tijdens uw werkzaamheden. Indien u op zoek bent naar een product dat niet vermeld wordt, kunt u met ons contact opnemen.

3M FILTERS ABEK1 1 SET

3M FILTERS ABEK1    1 SETDit is een filter dat werkzaam is tegen organische, anorganische en zure dampen en ammoniak.
Het filter is konisch gevormd  zodat u tijdens het gebruik van een masker (met filters) een optimaal zicht heeft.
Past op het 3M Halfgelaatsmasker en het 3M Volgelaatsmasker.

De filters zitten luchtdicht verpakt per 2 stuks.


€ 19.83Aantal  3M MASKER HALFGELAATS 1 STUK

3M MASKER HALFGELAATS    1 STUKHet halfgelaatsmasker is een masker dat is uitgevoerd met verwisselbare filters, ontworpen voor een minimum aan onderhoud en maximale eenvoud en comfort. 


€ 40.50Aantal  3M MASKER VOLGELAATS 1 STUK

3M MASKER VOLGELAATS    1 STUKHet  volgelaatsmasker is een extreem lichtgewicht masker met verwisselbare filters en kenmerkt zich door een breed gezichtsveld, weinig onderhoud en maximale eenvoud en comfort.
Bij het gebruik van dit masker maakt u niet alleen gebruik van de uitmuntende adembescherming maar ook uw gelaat is goed beschermd tegen vocht en vuiligheid. 


€ 139.67Aantal