Zoeken

Welkom


FBBI is een groothandel met een uitgebreid assortiment aan bestrijdingsmiddelen, veiligheidsmaterialen en aanverwante agrarische producten. Wij beschikken over een zeer groot gamma kwaliteitsproducten, en kunnen u informatie geven die u up-to-date brengen en/of houden. 

Aangezien de wetgeving continu wordt aangepast en er ook nieuwe producten op de markt worden aangeboden proberen wij de Webwinkel regelmatig aan te vullen met nieuwe producten, én de laatste nieuwtjes snel online te zetten! 

Bestellingen worden aanvaard via deze webwinkel, maar ook telefonisch.
Uit privacy- en veiligheidsoverwegingen bieden wij geen betaalmethode per creditcard, bancontact of pinautomaat aan. Betaling geschiedt alleen op voorhand via bankoverschrijving, of contant. 

U kunt uw bestelling aan ons magazijn komen afhalen, of wij kunnen de bestelling naar u verzenden.
Bestrijdingsmiddelen verzenden wij echter NIET naar het buitenland. Dit vanwege de lastige en dure maatregelen die getroffen moeten worden om de bestrijdingsmiddelen veilig en verzekerd voor export getransporteerd te krijgen.

Voor afhalingen kunt u iedere vrijdag terecht op het adres:
Industrieterrein "Holven"
Nagelsberg 34
2490 Balen

Onze openingstijden:
* iedere vrijdag: 9.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur 
* andere dagen: enkel op telefonische afspraak (graag afhaaladres bespreken)

Sluitingsdagen:
* 25 en 26 december 2019
* 1 januari 2020
* 22 augustus tot en met 8 oktober 2020
* 25 en 26 december 2020
* 1 januari 2020


Vanaf 25 november 2015 is voor de aanschaf en het gebruik van professionele gewasbeschermingsmiddelen (het erkenningsnummer eindigt op "P/B") een fytolicentie nodig.
Alleen voor de particuliere gewasbeschermingsmiddelen (het erkenningsnummer eindigt op "G/B") heeft u als Belgische gebruiker GEEN fytolicentie nodig.

Indien u GEEN fytolicentie heeft kunt u bij ons als Belgische gebruiker GEEN professionele gewasbeschermingsmiddelen aankopen.


 

Producten in de kijker:


Aanbiedingen


FLY FREE KIT  1 SET

FLY FREE KIT 1 SET€ 48.75

KANEMITE  1 LITER

KANEMITE 1 LITER€ 275.00